Om Oss

Inga genvägar

Vad är bra kommunikation? Hur ser kreativ höjd ut? Och hur mäter man resultaten av sin marknadsföring? Nog spelar de egna erfarenheterna och kunskaperna en stor roll i varumärkesresan. Men när nya mål och strategier ska formuleras i färg, form och ord – då blir också den nyfikna blicken avgörande. Konsten att våga se nytt – och att orka hålla ut när okända stigar ska trampas.

Efter snart trettio år i branschen har vi på Åva Group nött en och annan sko. Och vi vågar påstå att vi fortfarande är väldigt nyfikna.

Du hittar oss i skärgårdskommunen Haninge. Genom läget utanför city kan vi trimma kostnaderna – och samtidigt boosta idéerna. Fem minuter på cykel till den orörda naturen, det är bra för kreativiteten. Att samtidigt kunna nå huvudstaden på tjugo minuter med bil, buss eller tåg – det är bra för affärerna.

 

Här i Haninge finns kärnan av våra medarbetare. Som kan räknas på några fingrar. Om vi sedan behöver bli större handplockar vi de bästa resurserna från våra frilansande nätverk. Någon kodar appar och webb, en annan är fena på animation och film. Tillsammans hanterar vi de flesta typer av verktyg och kanaler.

Våra uppdragsgivare är företag och organisationer inom en rad olika verksamhetsområden, något som vi är övertygade om även bidrar till arbetsglädje. Hos oss är ingen dag den andra lik, och inte heller är våra kunder lika varandra.

I många fall fungerar vi som en extern marknadsavdelning åt våra kunder. Vi tycker om att arbeta nära våra uppdragsgivare och att växa tillsammans med dem. Därför är vi gärna med hela vägen från ritbord till bokslut. Men vi tvekar inte för att bara ta hand om enstaka delar i den kreativa processen. Och ibland kanske det bara är en effektiv produktionspartner som behövs.

Nyfiken på att veta mer om strategier, färg eller form? Hör gärna av dig för en fika. Eller varför inte ett kreativt promenadmöte med skärgården eller nationalparken som bakgrundskuliss?